Soeptuin Bredius

Op Sinds 2013 beheert Soeptuin Bredius een buurtmoestuin van 300 vierkante meter op het terrein van Brediustuinen in de Spaarndammerbuurt (ter hoogte van Zaanstraat 330).

Op zaterdagmiddag (tussen 12 en 15) zijn de coördinatoren Sander Steller en Mark Jansen aanwezig. De bedbeheerders zijn van alle leeftijden, rangen en standen. De meeste wonen in de buurt. Bedbeheerders hebben de verantwoordelijkheid over één of meerdere bedjes.

Wat bieden we:

- Een plek waar je naar hartenlust kan tuinieren, zaai en poot goed, compost krijgt en indien nodig advies.

Wat vragen wij:

- Dat je bede(den) en de directe omgeving goed wordt onderhouden en je bereid ben mee te helpen aan de tuin in zijn geheel.

- Dat je met je opbrengst iets doet voor de klanten van de voedselbank. Dat kan bijvoorbeeld door direct de voedsel te brengen of door je groente te ruilen voor houdbare producten zoals rijst, pasta, koffie. Of een etentje organiseert met je producten en dan met de pet rond te gaan voor klanten van de voedselbank, maar er valt natuurlijk veel meer te verzinnen laat je creativiteit er op los.

Wil je ook met je vingers in de aarde en deelnemer worden, of op een andere manier een bijdrage leveren aan de soeptuin? Stuur een mailtje naar soeptuinen@gmail.com. Of kom langs op zaterdagmiddag.

 

 
 

 

 

 


Agenda

Oproepen

Locatie: Soeptuin Bredius
Datum :

Vind je het leuk om met je vingers in de aarde bezig te zijn. Wij zijn op zoek naar personen, groepen vrienden, families, die samen zorg willen dragen voor een bed. Wat bieden we: -Een plek waar je naar hartenlust kan tuinieren, zaai en poot goed, compost en indien nodig advies. Wat vragen we: -Dat je bed(den) en directe omgeving goed wordt onderhouden en je bereid ben mee te helpen aan de tuin in zijn geheel. -Dat je met je opbrengst(of anders) iets doet voor de klanten van de voedselbank, dat kan bijvoorbeeld door je groente te ruilen voor houdbare producten zoals rijst, pasta, koffie ect, ect, een etentje organiseren met je producten en dan met de pet rond te gaan voor de klanten van de voedselbank maar er valt natuurlijk veel meer te verzinnen laat je creativiteit er op los.

Meedoen? Meld je nu aan.

Vrijwilligerswerk bij Soeptuin bredius, leuk en leerzaam!.